GIANT’S CAUSEWAY

New Visitors Centre - International Competition

Northern Ireland

The Giant’s Causeway, a World Heritage site National Nature Reserve in Northern Ireland, is a natural formation created 60 Million years ago out of volcanic eruptions that formed layers of basalt rock in the form of columns. The competition called for the design of a new visitors centre with exhibition and theatre spaces in addition to a restaurant and facilities.

Comprising a hollowed out land mass, the project seeks to emerge seamlessly out of the landscape.

RELATED PROJECTS

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
  • Houzz
  • Pinterest

Architectural Design Services in London

T: +44 (0) 20 7281 2351 E: info@charlestashima.co.uk

© 2020 Charles Tashima Architecture Ltd. All rights reserved.

Privacy Policy.