• LinkedIn
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

T: +44 (0) 20 7281 2351 E: info@charlestashima.co.uk

© 2020 Charles Tashima Architecture Ltd. All rights reserved.

Privacy Policy.

Ground Floor Plan

First Floor Plan

While we maintained most of the layout, we shifted the location of the dining room to the kitchen. This brought the kitchen closer to the middle of the house. In doing so, we discovered the location of what once was a hearth. This became the natural position for the new stove. Other contributions we made included a new library/ study as well open plan master suite in what was once a farm out building that was dressed and integrated to the main house in the 1930’s. 

There is an 18th Century barn attached to the side of the oldest portion of the house. It was a difficult space in that the ceiling heights were very low as it was once a hay loft. For conservation reasons, we were not able to take out the original joists to improve the height. After considering alternatives with Conservation, we chose to leave the room as an abandoned relic as it is. It works well as a small sitting area for watching films. 

RELATED PROJECTS